2012. április 10., kedd

FŐNIX - Társideál Program - 21 nap

Kérlek nézd meg a FŐNIX - Társideál  konzultáció bemutató videóját.



Mottó: "Én vagyok az ideális Társ, mert képes vagyok szeretet adni és elfogadni."
Főnix 21 napos Társideál Program 

Miről is van szó? 



A méltó pár bevonzását akadályozó tényezők feltárása, feloldása és a férfi és női eszménykép, C.G.Jung által apakép (Animus) és az anyakép (Anima) idealizálása.



Kinek ajánljuk a 21 napos Főnix tisztázó tréninget?



Akinek irreális az Énképe, azaz fölül vagy alul - értékeli önmagát és ezért folyamatosan falakba ütközik életében. Az Énkép egy jobb élet kulcsa. 

Eddigi eredményeink:


Az ideális társ bevonzását akadályozó tényezőktől való megaszabadulás,  melynek   következtében    boldog párkapcsolat jön létre. Nem elég vágyni a jóra, hanem azt el kell tudni fogadni.

Rendkívül rövid idő, mindössze három hét, azaz 21 nap alatt bámulatos hatékonyság érhető el. A Főnixet végzett hallgatóink véleménye szerint a módszer különösen egyszerű, gyors  és hatékony!


Ha te is keresed az ideálisTársadat, vagy javítani szeretnél jelenlegi kapcsolatodon, kérlek töltsd ki a lenti jelentkezési lapot!


Kedves Jelentkező!

Gratulálunk! Meghoztad a legfontosabb döntést, változtatni akarsz az Életeden, és szembenézel a Problémáiddal. Ennek érdekében megtetted az első lépést elküldted a jelentkezésedet.

Garantáljuk neked, hogy amennyiben végigviszed a 21 napos egyéni programodat valóban eléred azt amire épp vágysz , mert képes leszel megteremteni magadnak.

Kezdjük akkor: "Jussunk együtt 5-ről - 6-ra" !

Ne feledd: Te vagy Életed sugárzó Napja, senki más a világon!

Kassai Csilla és az 5-ről 6-ra Csapat
Info: jussunk5rol6ra@gmail.coml
Tel.: +36 70 249 5500



Ajánlataink:


Néhány szó Csilla: 5-ről 6-ra Problémamegoldó és Énképépítő Kézikönyvéről

Ez a könyv azoknak szól, akik szeretnének kitörni átlagos, boldogtalan életükből. A könyv által ajánlott intenzív program lehetőséget teremt arra nézve, hogy az olvasó megismerje saját jelenlegi énképét, kialakítsa a vágyott ént, vagy más szóval énideált és egy 21 napos módszer segítségével fel is építse azt. Minden új szokás kialakításához 21 napra van szükség.
A pozitív gondolkodás negatív énképpel azonban nem működik! Ezért olyan fontos az Énkép pozitív kialakítása és megerősítése. A kézikönyv e receptet nyújtja át tálcán neked kedves Olvasó!
   
ISBN száma: 963 06 02474

Ár.: 4.900,- Ft helyett most csak 4.500,- Ft. + szálítási költség 

Megrendelés küldése itt >>


Kassai Csilla módszerének 21 napos otthoni alkalmazása 180 fokos változást hoz minden azt alkalmazó ember életében, hogy ez tartós maradjon, a gyakorlást célszerű folytatni.


Nézz körül nálunk! Megoldást találsz bármely problémádra,  legyen az a párkapcsolattal, pénzzel, karrierrel, az életcéljaiddal vagy az egészségeddel kapcsolatos! Szeretettel várlak. Kassai Csilla



Tréningjeink >>


Főnix 21 napos megoldó konzultációk >>


"Út a sikerhez napról-napra" reggeli napindító motivációs program, mely 21 napon keresztül postafiókodban landol. Részletek  az  előfizetésről >> 


Új! LelkiFitness Mail-Magazinunk, melyre ha előfizetsz 2 naponta frissít fel téged szellemi, mentális és lelki szinten. Részletek az előfizetésről >>    



Szeretettel várunk a tréningeken, kapcsolódj hozzánk a facebookon, kövesd videóinkat az 5-ről 6-ra Nap TV-n, és ne feledd: 

"Te vagy Életed sugárzó NAPJA, senki más a világon!