2012. április 11., szerda

6-ról 7-re Létbizalom Tréning

Kérlek nézd meg  a 6-ról 7-re Létbizalom tréning bemutató videóját.


6-ról 7-re Létbizalom Tréning
Miről is van szó?

Saját életem ösztönzött arra, hogy keressem bizonyos terület miért nem akar működni? Eljutottam Carl Gustav Jung munkáihoz, melyeket kiválóan tudok használni a karmikus kötődések,és örökségek átírásához. Az utódok ugyanis valóban bűnhődnek atyjaik vétkeiért is, tehát nem elég a saját szénánkat rendbe hozni, az atyjainkért is tennünk kell. A módszer egyszerű és nagyon hatékony, csak alkalmazni kell. "A 6-ról 7-re mottója: Minden és mindenki érted van. Minden és mindenki segít téged!"  



  Kinek ajánljuk a tréninget?
  • Azoknak, akik nem találják jelen életükben elakadásuk okait
  • Akik állandóan ismétlődő kellemetlen élethelyzeteket vonzanak be maguknak,
  • Akik szeretnék, a hozott és kapott információkat törölni és felülírni
  • Akik spirituális tudattal rendelkeznek, ismerik az alaptörvényeket,
  • Aki dolgozik magán szeretne másokon segíteni.

Mi vár rád?

A fenti problémáknak a  „ heted íziglenség”, azaz a családi karma az okozója valamint a saját karmánk. A kurzuson a hozott, a  szerzett tapasztalatok és információk törlésre és átírásra kerülnek a  tudatalattiban.
                                                                                   
Milyen változásokra számíthatsz a trénig eredményeként?



Spirituális tisztítás saját életünkben,  spirituális kapcsolat a Belső Mesterrel, és a 22 Fő emberi archetipussal. Egység élmény. Mind ez elengedhetetlen valódi életcélunk megtalálása és felépítése céljából. Különös hatása, hogy nem csak ránk, hanem szeretteinkre is jelentős pozitív hatást tudunk gyakorolni általa. Hiszen ahogyan mi magunk változunk, úgy változik rezgésünk, amely kihat a környezetünkben élő személyekre is.


Egyedül vagy csoportosan?

Választhatsz a csoportos tréning, vagy a személyes konzultáció között. A csoport a skype konferencia termében „találkozik” és lépésről lépésre haladnak a feladatokban Csilla vezetésével. 

Az egyéni 6-ről 7-ra tréning  szintén történhet a skypon keresztül , vagy egy személyes találkozó alkalmával. Ebben az esetben  Csilla  kizárólag csak veled foglalkozik. Az időpontot előre kell egyeztetni. Skype: kassai.csilla, e-mail: jussunk5rol6ra@gmail.com

Kívánságod meghallgattatott, tréningezni otthonról is lehet!

A tanfolyamokkal kapcsolatos felmérésünk szerint sokan szívesen választottátok a személyes részvétel helyett az online adta lehetőséget, hiszen a mai kor emberének kevés az ideje, szeretne mindent a leggyorsabban és költségtakarékosan megkapni, elérni.  Gondolom Te is így vagy ezzel. Ezért április 10-től a tréningek és konzultációk online folytatódnak a jövőben.

A skype a legjobb találmány a mobiltelefon után, így a technika segítségével otthonról kényelmesen tudsz csatlakozni, nem kell utazásra időt és pénzt szánnod, hanem a számítógéped előtt ülve tanulhatsz, jelen esetben önmagadról, önmagadért. 

Érdemes minél előbb lefoglalnod a helyedet, mert a  jelentkezés maximált, azaz  12 fő.


Mennyibe kerül?

A csoportos 6-ről 7-ra online tanfolyam a Hírlevelünkre feliratkozóknak, valamint  az Öti-Hati Facebook  csoport tagjainak

10.000,- helyett csak
7.000,- Ft.

 
Fixáld le a helyed egy hónappal előre! Az előre fizetők egy 3.500,- Ft értékű ajándékot kapnak! 

„Csoportos” kedvezmény:

2 fő         10 %
3 – 5 fő   15 %
5 főtől     20%

A hírlevelünkre itt iratkozhatsz fel, itt pedig kérheted a felvételed a facebook csoportunkba!

Az 6-ről 7-ra személyes konzultáció díja 15.000,- Ft.

Amennyiben a jelentkezésed után 48 órán belül beérkezik a tréning díja, úgy az 5-ről 6-ra E-könyvet ajándékba kapod, valamint  kapsz egy ezüst kupont is , melynek  10  %-os kedvezményét a következő tréningre vagy konzultációra használhatod fel.

Fontos információk:

Mire van szükséged:

Az online tréninghez szükséges egy számítógép, internet kapcsolat.  A tréningek a skype program segítségével zajlanak, tehát szükséges a program letöltése a számítógépedre. ( innen letöltheted: www.skype.hu) A bejelentkezés után keresd meg Csillát és jelöld be. Csilla skype elérhetősége: kassai.csilla

Fülhallgató és mikrofon
 

Csoportos tréning időpontok:

2012. Április  26.  17.30 - 21.00         csütörtök
           Április  29.  10.00 - 14.00          vasárnap                       
           

2012.  Május    3.  17.30 - 21.00         csütörtök
           Május    6.   10.00 - 14.00        vasárnap
           Május  10.   17.30 - 20.00        csütörtök                         
           Május  13.   10.00 - 14.00        vasárnap
           Május  17.   17.00 - 21.00        csütörtök
           Május  20.   10.00 - 14.00        vasárnap
           Május  24.   17.30 - 21.00        csütörtök
           Május  27.   10.00 - 14.00        vasárnap
           Május  31.   17.30 - 21.00        csütörtök
   
                 

Az egyéni konzultáció történhet skypon vagy személyesen. Mindkét esetben előre kell időpontot egyeztetni.Hívd Csillát skypon: kassai.csilla
            

Kedves Jelentkező!

Gratulálunk a döntésedhez!  Amennyiben követed a 6-ról 7-re tréningen tanultakat, nap mint nap és beülteted a gyakorlatba, valóban eléred azt a változást, amire vágysz, megtalálod önmagad és segíthetsz másokon!

Kezdjük akkor: "Jussunk együtt 5-ről - 6-ra" !

Ne feledd: Te vagy Életed sugárzó Napja, senki más a világon!

Kassai Csilla és az 5-ről 6-ra Csapat

Info: jussunk5rol6ra@gmail.com
Tel.: +36 70 249 5500

Utóirat:
Ha bármi további kérdésed lenne vedd fel velünk bátran a kapcsolatot a  jussunk5rol6ra@gmail.com  
e-mail címen!


Ajánlataink:


Néhány szó Csilla: 5-ről 6-ra Problémamegoldó és Énképépítő Kézikönyvéről

Ez a könyv azoknak szól, akik szeretnének kitörni átlagos, boldogtalan életükből. A könyv által ajánlott intenzív program lehetőséget teremt arra nézve, hogy az olvasó megismerje saját jelenlegi énképét, kialakítsa a vágyott ént, vagy más szóval énideált és egy 21 napos módszer segítségével fel is építse azt. Minden új szokás kialakításához 21 napra van szükség.
A pozitív gondolkodás negatív énképpel azonban nem működik! Ezért olyan fontos az Énkép pozitív kialakítása és megerősítése. A kézikönyv e receptet nyújtja át tálcán neked kedves Olvasó!
   
ISBN száma: 963 06 02474

Ár.: 4.900,- Ft helyett most csak 4.500,- Ft. + szálítási költség 

Megrendelés küldése itt >>


Kassai Csilla módszerének 21 napos otthoni alkalmazása 180 fokos változást hoz minden azt alkalmazó ember életében, hogy ez tartós maradjon, a gyakorlást célszerű folytatni.


Nézz körül nálunk! Megoldást találsz bármely problémádra,  legyen az a párkapcsolattal, pénzzel, karrierrel, az életcéljaiddal vagy az egészségeddel kapcsolatos! Szeretettel várlak. Kassai Csilla



Tréningjeink >>


Főnix 21 napos megoldó konzultációk >>


"Út a sikerhez napról-napra" reggeli napindító motivációs program, mely 21 napon keresztül postafiókodban landol. Részletek  az  előfizetésről >> 


Új! LelkiFitness Mail-Magazinunk, melyre ha előfizetsz 2 naponta frissít fel téged szellemi, mentális és lelki szinten. Részletek az előfizetésről >>    



Szeretettel várunk a tréningeken, kapcsolódj hozzánk a facebookon, kövesd videóinkat az 5-ről 6-ra Nap TV-n, és ne feledd: 

"Te vagy Életed sugárzó NAPJA, senki más a világon!